VRSGarden

VRS Garden

Posts

Sprinkler Dompelbare Mini Pomp

De dompelbare sprinkler mini pomp is een veelzijdig en zeer efficiënt apparaat dat kan worden gebruikt om een decoratief waterelement te bieden voor uw vijver, aquarium, rotstuin of tuin. Verkrijgbaar in verschillende nominale spanningen en frequenties, kan dit apparaat worden aangepast aan uw wensen. De nominale spanning is verkrijgbaar in 110/220/240 V terwijl de frequentie verkrijgbaar is in 50 Hz/60 Hz.

Met een nominale kracht van 55 W kan de mini-pomp indrukwekkend 2800 liter water per uur produceren. Zijn maximale hoofd (H-MAX) staat op 2,6 meter, waardoor het een perfecte keuze is voor waterelementen die een hogere fontein vereisen. Ondanks zijn hoge functionaliteit heeft de mini-pomp compacte afmetingen, met een afmeting van 57 x 125 x 95 mm en een uitstroommondstuk diameter van φ 16 mm / φ 19 mm, waardoor installatie en onderhoud een eenvoudige klus is.

Of u nu een decoratief element aan uw vijver of tuin wilt toevoegen, of simpelweg een praktische pomp nodig hebt voor uw aquarium, de dompelbare sprinkler mini-pomp is een uitstekende optie die aan uw eisen kan voldoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen