VRSGarden

VRS Garden

Posts

EASYmaxx Magic Click insectenhor

Hoe de EASYmaxx Magic Click insectenhor je leven makkelijker maakt

Heb je ook zo’n hekel aan insecten die je huis binnendringen als je het raam openzet? Muggen die je ’s nachts wakker houden met hun gezoem, vliegen die op je eten landen, wespen die je bedreigen met hun angel… Het is geen pretje om deze beestjes in je buurt te hebben. Gelukkig is er een oplossing: de EASYmaxx Magic Click insectenhor.

De EASYmaxx Magic Click insectenhor is een revolutionair product dat je eenvoudig op elk raam tot 150 x 130 cm kunt bevestigen. Je hoeft alleen maar de hor op maat te knippen en met de magneten op het kozijn te klikken. Zo creëer je een effectieve barrière tegen insecten zonder dat je hoeft te boren, schroeven of zagen. Bovendien kun je het raam nog steeds volledig sluiten zonder de hor te verwijderen. Zo kun je genieten van een frisse en insectenvrije omgeving.

De EASYmaxx Magic Click insectenhor is gemaakt van transparant materiaal dat nauwelijks opvalt. Het heeft een handige magnetische sluiting die zichzelf automatisch sluit als je het raam opent of sluit. Je kunt de hor ook gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. De hor is geschikt voor alle soorten ramen, of ze nu naar binnen of naar buiten open gaan.

De EASYmaxx Magic Click insectenhor is een wereldprimeur die je leven makkelijker maakt. Het is een must-have voor iedereen die last heeft van insecten in huis. Het is ook een ideaal cadeau voor vrienden of familie die van frisse lucht houden. Bestel nu de EASYmaxx Magic Click insectenhor en profiteer van de speciale aanbieding van €16,99. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen