VRSGarden

VRS Garden

Posts

Benzine Grasmaaier GM-A41

Benzine Grasmaaier GM-A41

Velen van ons hebben een passie voor tuinieren en daar hoort natuurlijk een prachtig onderhouden gazon bij! We willen allemaal genieten van een groen en gezond gazon, dat er mooi en verzorgd uitziet. Maar we zijn ons ook bewust van de tijd en inspanning die nodig is om dit te bereiken en behouden. Dan heb je natuurlijk wel de beste grasmaaier nodig om deze klus gemakkelijker en sneller te maken. En als het gaat om betrouwbaarheid en duurzaamheid, biedt de Yard Force Benzine-grasmaaier GM A41 een uitstekende oplossing.

Dit model heeft een Sumec 4-takt motor van 1,9 kW die zorgt voor een stille werking en een lange levensduur. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte maaibeurt zonder gedoe. Met een maaibreedte van 410 mm en een gemiddelde maaihoogte van 25-75 mm is deze grasmaaier perfect geschikt voor gazons tot wel 800 m². Maar er is meer. Deze handige grasmaaier heeft bijvoorbeeld een draaggreep en inklapbaar stuur, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren en opbergen. Daarnaast beschikt hij over een centrale hoogteverstelling, waardoor je de gewenste maaihoogte heel gemakkelijk kunt instellen en aanpassen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en krachtige grasmaaier voor je middelgrote gazon, dan is de Yard Force Benzine-grasmaaier GM A41 een geweldige keuze. Met deze topklasse grasmaaier geniet je gegarandeerd van een perfect onderhouden gazon in een handomdraai!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen