VRSGarden

VRS Garden

Posts

De Einhell Elektrische Kettingzaag GH-EC 1835.

Ben je op zoek naar een krachtige en praktische elektrische kettingzaag voor je tuinwerkzaamheden?
Dan is de Einhell Elektrische Kettingzaag GH-EC 1835 misschien wel iets voor jou.
In deze blogpost vertel ik je meer over de kenmerken, voordelen en nadelen van deze machine.

De Einhell Elektrische Kettingzaag GH-EC 1835 is een machine die geschikt is voor het zagen van brandhout, het snoeien en vellen van kleinere bomen, of voor soortgelijke werkzaamheden in de tuin of een park. De machine heeft een vermogen van 1.800 W en een zaagsnelheid van 13,5 meter per seconde. De zwaardlengte is 356 mm en de zaaglengte 325 mm. De machine is voorzien van een kwaliteitszwaard en –ketting van het merk OREGON, die garant staan voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Een van de voordelen van deze elektrische kettingzaag is dat hij weinig onderhoud nodig heeft. De machine heeft een geïntegreerde olietank met een inhoud van 160 mm en een grote olievulopening, die zorgt voor een automatische smering van de ketting. Het oliepeil is eenvoudig te controleren via het grote kijkglas bij het oliereservoir. Het spannen en vervangen van de ketting gaat heel makkelijk via een draaiknop aan de zijkant van de machine, zonder dat je extern gereedschap nodig hebt.

Een ander voordeel van deze elektrische kettingzaag is dat hij veilig is in gebruik. De machine heeft een terugslagbescherming met een mechanische direct kettingrem, die ongelukken voorkomt. De machine heeft ook een metalen klauwaanslag, die voorkomt dat de machine te ver tegen een stam of boom wordt aangeduwd. De klauwaanslag kan ook als draaipunt worden gebruikt. De machine heeft verder een kettingvangbout, die je veiligheid bevordert voor het geval dat de ketting ooit van de machine afspringt. Om te voorkomen dat het elektriciteitssnoer in contact komt met het zwaard van de machine kun je deze zowel tijdens als na het gebruik van de machine aan de kabelclip bevestigen.

Een nadeel van deze elektrische kettingzaag is dat hij niet erg ergonomisch is. De machine heeft geen impugnatura adatta per eseguire in sicurezza tagli orizzontali, wat betekent dat hij niet geschikt is voor het maken van horizontale sneden. Dit kan lastig zijn als je bijvoorbeeld een boom wilt omzagen. De machine is ook niet erg stil, hij maakt ongeveer evenveel lawaai als een benzinemotor. Bovendien heb je altijd een verlengsnoer nodig om de machine te gebruiken, wat de bewegingsvrijheid beperkt.

De Einhell Elektrische Kettingzaag GH-EC 1835 is een machine die veel positieve recensies heeft gekregen van klanten die hem hebben gekocht. De meeste klanten zijn tevreden over de kracht, de kwaliteit en de prijs van de machine. Sommige klanten hebben echter ook kritiek geuit op de ergonomie, het geluid en het snoer van de machine. Als je op zoek bent naar een elektrische kettingzaag die geschikt is voor het zagen van brandhout en het snoeien van kleinere bomen, dan is deze machine een goede optie. Als je echter meer bewegingsvrijheid en comfort wilt, dan kun je beter kiezen voor een andere machine, zoals een accu- of een benzinekettingzaag.

Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Klik hier om de machine te bekijken en te bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen